torsdag 3 mars 2011

Snart är det årmöte!

Ja, snart är det årsmöte och snart är det vår!

Men under vecka 8 var jag i Härjedalen för att koppla av med vinteraktiviteter: skidåkning över fjället och lite snowboard i backarna - det var verkligen härligt!
Snön var (som vanligt i detta område) natursnö i riklig mängd, och det var preparerade spår åt alla väderstreck. Backarna låg alltid fräscha och nypistade när vi anlände på mornarna och solen lyste lite på oss varje dag - vad kan man mer begära!

På vägen in i fjällvärlden passerade vi flera vindkraftsanläggningar - de var alla placerade på höjdsträckningar och i grupper om fem, sex stycken. Snyggt, tycker jag! Flera av dessa verk ägs av ekonomiska föreningar, precis som vår förening, men här är det också vanligt med "bygdepeng". En viss del av intäkterna från verken betalas till föreningar i bygden för att på så sätt kunna bidra till en aktiv landsbygd. Socialt ansvar och delaktighet - istället för enbart utnyttjande av naturresurser! Bra jobbat!

ALLA HAR VÄL FÅTT INBJUDAN TILL ÅRSMÖTET:

KL. 18:00 DEN 24 MARS 2011 PÅ HOTELL SKANSEN I FÖRJESTADEN.
VÄLKOMNA!

Nu skall jag åka iväg från Borgholm in till Kalmar för att dansa Lindy Hop! Har du inte testat det så har du mycket kvar att uppleva!

Hälsningar
Ola Holgersson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar